Direcționați GRATUIT 20% din impozitul pe profit al companiei sau pe venit al microîntreprinderii dumneavoastră.

Nu vă costă nimic deoarece această sumă se scade din impozitul datorat statului. Aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu o parte din banii proveniti din impozitele dumneavoastră. Și puteți decide să ne fiți alături.

Împreuna, oferim acces la educație gratuită, de calitate și personalizată pentru toți copiii.

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociația Invenovi, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere. 

Mai jos găsiți informații despre redirecționarea impozitului pe profit al companiilor sau a impozitului pe veniturile microîntreprinderilor, după caz.

Redirecționare trimestrială din impozitul pe profit/venit - pentru anul 2023

În fiecare trimestru puteți alege cui să directionați 20% din impozitul pe profit (sau din venit, în cazul microîntreprinderilor), iar pentru asta aveți de parcurs următorii pași:

Detaliile despre contul asociației le găsiți mai jos în pagină.

Redirecționare din impozitul pe profitul/venitul anului 2022 (se mai poate până pe 25 decembrie 2023)

Dacă în anul 2022 nu ați depășit suma maximă ce poate fi redirecționată, puteți încă să optați pentru redirecționarea acestei sume către asociația noastră; găsiți aici mai multe informații despre pașii necesari

Important

Denumire: Asociația Invenovi

Cod de identificare fiscală: 43397835

Cont bancar (IBAN): RO03 RNCB 0179 1717 3921 0001

Banca: Banca Comercială Română

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit sau pe venit, după caz. Ne puteți contacta la: office@invenovi.org

Mulțumim tuturor celor ce sunt alături de noi, tuturor celor ce se bucură de fiecare clipă în care un copil învață că poate reuși!