Trupa KARO

Noul proiect educațional pe care dorim să îl derulăm va avea ca beneficiari direcți atât copiii, cât și cadrele didactice. Cum este posibil?

Ei bine, Trupa KARO este formată din copii, adolescenți, profesori, părinți și voluntari, aceștia având roluri interschimbabile și la fel de importante în obținerea unor rezultate remarcabile în cadrul experimentelor pe care le vor desfășura împreună.

Asociația Invenovi a conceput un proiect flexibil, care va fi implementat pe parcursul a 5 luni calendaristice (ianuarie - mai 2024), în cadrul parteneriatului cu cadre didactice sau școli ce predau în limba română, precum și cu alte entități. În funcție de disponibilitatea partenerilor, se vor aborda activități transdisciplinare care să antreneze abilități și cunoștințe din următoarele domenii: matematică, informatică, limba română, arte plastice.

Trupa KARO va explora prin hățișurile cunoașterii, în cadrul unor experiențe de neuitat: vânătoare de comori, provocări de măiestrie, furtuna învățării, scara progresului, atelier de artă, hackathon junior, racheta cu povești.

La finalul proiectului, participanții vor avea parte de un foc de tabără virtual, se vor simți mai bogați, mai curajoși și mai nerăbdători să pornească în alte și alte aventuri.

Produsele rezultate în urma derulării proiectului vor fi publicate și vor putea fi folosite gratuit, cu respectarea legislației privind drepturile de autor și a celei privind datele cu caracter personal.


Așadar, dacă faceți parte din persoanele eligibile și vă doriți să participați, completați formularul pentru a vă exprima dorința de înscriere în Trupa KARO.