Direcționați GRATUIT 20% din impozitul pe profit al companiei sau pe venit al microîntreprinderii dumneavoastră.

Nu vă costă nimic deoarece această sumă se scade din impozitul datorat statului. Aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu o parte din banii proveniti din impozitele dumneavoastră. Și puteți decide să ne fiți alături.

Împreuna, oferim acces la educație gratuită, de calitate și personalizată pentru toți copiii.

Formularul 177 pentru anul 2022 poate fi depus până la 25 decembrie 2023 și pot opta pentru redirecționarea impozitului contribuabilii care nu au epuizat plafonul admis pentru 2022 (sponsorizări deductibile). 

Mai jos găsiți informații despre redirecționarea impozitului pe profit sau a impozitului pe veniturile microîntreprinderilor, după caz, pentru anul 2022.

Sponsorizare din impozitul pentru anul 2022

La final de an, dacă nu ați depășit suma maximă ce poate fi redirecționată din profit (sau din venit, în cazul microîntreprinderilor) pe parcursul anului, puteți să optați pentru redirecționarea acestei sume către o asociație non-profit.

Aveți de parcurs următorii pași:

După procesare și verificare, în termen de 45 de zile, ANAF va vira către asociația Invenivi suma respectivă. 

Important

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare despre procedura de direcționare a 20% din impozitul pe profit sau pe venit, după caz. Ne puteți contacta la: office@invenovi.org

Mulțumim tuturor celor ce sunt alături de noi, tuturor celor ce se bucură de fiecare clipă în care un copil învață că poate reuși!