Autenticitatea documentelor

Asociația Invenovi pledează pentru protejarea mediului și pentru prevenirea corupției/fraudei.

Asociația este recunoscătoare tuturor voluntarilor, colaboratorilor, partenerilor și eliberează documente în format electronic care să ateste meritele acestora.

Punem la dispoziția angajatorilor (celor ce solicită asemenea documente) și recomandăm folosirea unui instrument pentru verificarea autenticității documentelor eliberate de Asociația Invenovi și/sau pe care se regăsesc însemnele acesteia sau ale proiectelor sale. Numai documentele din lista de mai jos asociată tipului de document pot fi folosite pentru uz personal, în vederea recunoașterii activității în relație cu Asociația Invenovi și/sau proiectele acesteia.

Numai cei ce se află în posesia tuturor informațiilor de pe un asemenea document pot face verificarea, astfel încât să nu fie posibilă încălcarea clauzelor de confidențialitate. Considerăm că prezentarea unui document în vederea beneficiului personal include acordul legat de verificarea autenticității acelui document.

Atenție! Contractele, parteneriatele și protocoalele de colaborare care poartă denumirea și/sau însemnele asociației Invenovi sau Khan Academy, nu pot fi folosite pentru a demonstra activitatea unei persoane. Acestea reprezintă documente preliminarii ce stabilesc cadrul unor activități/acțiuni, dar nu certifică niciun fel de merit personal, având regim de documente confidențiale. Orice încercare de folosire/distribuire a acestor documente unor terțe părți constituie fraudă, prin încălcarea regimului documentelor confidențiale.

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare legate de un asemenea document, în măsura respectării GDPR și în calitate de deținător al unui asemenea document, puteți să ne scrieți la office@inveovi.org cu subiectul: "Autenticitate documente".

Momentan, aplicația este în revizuire. Ne cerem scuze pentru inconvenient! Dacă aveți nevoie de verificarea informațiilor, vă rugăm să trimiteți un email.